Rum för NIU/gymnasieelever

Älvsby folkhögskola har ett antal rum för NIU/gymnasieelever

Ansökan om boende för NIU/gymnasieelever gör du här

Rummen som vi erbjuder har varierande standard men alla har sköna sängar. Här finns TV-rum, tvättstuga, torkrum, städskrubb och gemensamt kök.

Kontakt
Vänd dig till vår expedition 0929-723 30, info@afhs.nu för frågor kring våra rum.

Gemensamma utrymmen
Som internatboende har du även möjlighet att använda dig av skolans gemensamma utrymmen såsom bibliotek, kapell, gymnastikhall och gym (när de är lediga).

Naturligtvis ingår WiFi när du bor hos oss!

Drogpolicy
Älvsby folkhögskola, med Svenska kyrkan i Luleå stift som huvudman, erbjuder en positiv miljö för att gemensamt växa i kunskap och färdighet inom olika områden.
Här ska människor också få en fristad från alkohol och droger.
Bruk eller innehav av dessa accepteras därför inte inom någon del av verksamheten eller på skolans område.
Observera att även rökning enbart är tillåtet på anvisad plats utanför skolans byggnader.
Dessa policyfrågor bygger på förtroende för dem som deltar i verksamheten eller bor på skolans internat.
Läs mer i vårt policydokument

Som internatboende vid Älvsby folkhögskola förbinder jag mig att
• Följa skolans drogpolicy. Jag accepterar att missbrukat förtroende leder till avstängning/uppsägning.
• Aktivt medverka till att skolans drogpolicy efterlevs.

Kostnad för rummen
Kostnaden betalas genom faktura per 4-5 veckorsperiod. Priset på rummen varierar beroende på rummets storlek och standard. Vi erbjuder endast helinackordering, dvs. kost och logi tillsammans, med reservation för ändringar.
För aktuella priser, kontakta exp på 0929-723 30, info@afhs.nu