Ekonomibiträde restaurang

Arbetsgivare
Älvsby folkhögskola
Nygrensvägen 28
942 28 ÄLVSBYN
Tel 0929-72300
info@afhs.nu

Arbetsort:
Älvsbyn

Sista ansökningsdag:
2019-02-28

Platsbeskrivning
Älvsby folkhögskola ligger på fem minuters promenadväg från Älvsbyns centrum. Samhället Älvsbyn är litet, tätorten har ca 5 000 invånare, men här finns ändå det mesta av den service man behöver; post, bank, affärer, restauranger, caféer, kyrka, diskotek, apotek, läkare, m m. Här har du också vacker natur runt knuten.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att tillsammans med våra duktiga medarbetare ingå i ett arbetslag och utföra alla förekommande arbetsuppgifter i storkök, bland annat matlagning, packning, disk, kassa och egenkontroll. Vårt mål är nöjda kunder!
Arbetet är dagtid men med två schemalagda kvällar per vecka. Helgarbete kan förekomma vid behov.

Kvalifikationer: 
Vi söker dig som har godkänd livsmedelsutbildning, gärna restaurang- och livsmedelsprogrammet på gymnasienivå eller annan likvärdig utbildning. Erfarenhet av arbete i storkök. Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker dig som är självständig i ditt sätt att arbeta, har lätt för att samarbeta, är ansvarsfull, har ett professionellt bemötande och har förmåga att vara lyhörd. Vi förutsätter att du har en god kassavana och behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är meriterande.

Varaktighet:
Vikariat för en föräldraledig medarbetare, 75 %, 1 år med möjlighet till förlängning.

Tillträde:
April 2019 eller enligt ök.

Lön:
Fast månadslön. Enligt avtal. Kollektivavtal finns.

Kontaktpersoner:
Anna-Karin Sundman, restaurangansvarig, 072-718 23 67
eller
Josef Öz, rektor, 070-548 86 60 josef.oz@afhs.nu