Konferens

Välkommen att konferera på Älvsby folkhögskola i Älvsbyn, Norrbottens pärla. Här kan ni mötas flera dagar, en dag eller kväll i trivsamma lokaler utsmyckade av vår möbellinje. Passa på att boka in lunch, middag eller fika i samband med er konferens.
Vi har rum att erbjuda i Vandrarhemmet eller i någon av våra villor.

Vid Älvsby folkhögskola hittar ni en konferensanläggning för små och stora konferenser. Vi välkomnar dig och din organisation att konferera i trevliga lokaler och i en bra handikappvänlig miljö, allt i ett plan.
Vi erbjuder ett flertal konferenslokaler i varierande storlek, t ex grupprum för 5-10 personer, konferenslokaler för upp till 30 personer samt även föreläsningslokaler för över 100 personer.
Vår aula fungerar som sporthall eller möblerad som samlingslokal. Kapellet fungerar både som gudstjänstlokal och som konferenslokal för upp till 100 personer. Vår matsal rymmer 100 personer.
I huvudbyggnaden finns träningslokal, gym, dusch samt bastu.
Här är det nära till naturen med elljusspår, slalombacke och storslagen natur ett stenkast från skolan.

Kontakt och förfrågningar:
Kontakta oss via telefon eller mail. Vi försöker svara så snabbt som möjligt under dagtid, vardagar.
0929-723 30
info@afhs.nu

Om Älvsbyn, Norrbottens pärla:
Till Älvsbyn kommer du med tåg, buss eller bil. Föredrar du att flyga så är avståndet till Luleå Airport 60 km och Arvidsjaurs flygplats 90 km. Är du ute efter sevärdheter och kan tänka dig att resa en bit, då kan vi rekommendera Storforsens naturreservat där norra Europas största oreglerade vattenfall finns. Storforsen ligger ca 40 km från Älvsbyn. I och runt Älvsbyn finns mycket mer att uppleva och upptäcka.
> Se och göra i Älvsbyn, läs mer här