Älvsby teaterläger 4-6 december

Är du född 2004 – 2007, nyfiken på teater och drama samt vill utveckla din fantasi, kreativitet, gestaltningsförmåga, kommunikation och samarbete?
Häng med på vårt teaterläger!

Innehåll:
Under lägret blandar vi teaterpass, dramaövningar och  fritidsaktiviteter. Vi kommer att  arbeta med berättande och grunderna i teaterimprovisation, öva på vikten av bejakande av sina egna och andras idéer, samarbete och lyssnande.

Lägerledare:
Tre ungdomar från Teater Vilja i Piteå –  Wilma, Ahad och Maisam.
Charlotte Lindmark – skådespelare och dramapedagog – Glugg produktion, Luleå.
Eleonor Lundholm – dramapedagog och psykodramatiker – Kultur i centrum, Piteå.

Om lägerplatsen:
Älvsby folkhögskola har goda erfarenheter av att driva lägerverksamhet. Vi har arrangerat ungdomsverksamheterna – dansläger i mer än 25 år och konstkollo i 6 år. Dessutom har vi arrangerat ett flertal idrottsläger och konfirmationsläger. I vinter anordnar vi vårt tredje teaterläger.
Samtliga måltider serveras på skolan. Deltagarna bor i fina enkel- och dubbelrum som ligger i anslutning till skolans huvudbyggnad. Lägret är bemannat dygnet runt.

Målgrupp:
Alla ungdomar födda 2004 – 2007 är välkomna att anmäla sig. Först till kvarn gäller, vi har endast 17 platser.

Anmälan HÄR:
Anmälan senast 20 november! Fyll i formuläret, målsmans godkännande krävs. Efter den 20 november kommer du att få mer information om lägret.

Avgift:
1450 kr. Faktureras till målsmans e-post som fylls i vid anmälan. I avgiften ingår mat, logi och material. Möjlighet att söka medel till avgiften finns hos Majblomman och WildaKidz. 

Kontakt och mer information:
Älvsby folkhögskola, Monica Johansson
monica.johansson@afhs.nu eller ring 070-567 40 99
Eleonor Lundholm: kulturicentrum@gmail.com