Älvsby dansläger 2-8 juli 2018

Älvsby dansläger har i över 20 år fört Norrbottens dansintresserade unga tillsammans. Lägret bygger både självkänsla och ökar dina danskunskaper.
Under lägerveckan får du prova på dansstilarna, balett, nutida, hiphop, dancehall och breaking. Du får också möjlighet att fördjupa dig i några stilar. Lägret avslutas med uppvisning som fördansare till baletten Trolltagen i natursköna Storforsen.

Inga förkunskaper krävs endast ett dansintresse.
Anmälan och betalning senast 3 juni! Anmäl dig här

Innehåll
Älvsby dansläger erbjuder en trygg ingång till dansens värld. Under lägret blandar vi olika danspass, fritidsaktiviteter som bad, grillkväll och disco med workshops. Lägret avslutas med en uppvisning som fördansare till baletten Trolltagen i Storforsen.

Om lägerplatsen
Älvsby folkhögskola har goda erfarenheter av att driva lägerverksamheter, vi har arrangerat dansläger i över 25 år och konstkollo i 5 år. Dessutom har vi arrangerat ett flertal idrottsläger och konfirmandläger och kommer i sommar att fortsätta med vårt nystartade teaterläger!
Frukost, lunch, middag och kvällsmat serveras på skolan. Deltagarna bor i fina flerbäddsrum som ligger i anslutning till skolans huvudbyggnad. Lägret är bemannat dygnet runt.

Målgrupp
Är du född 1999-2005, intresserad av dans i alla former och vill utvecklas.
Först till kvarn gäller, vi har endast 60 platser.

Danslärarna – en presentation hittar du här

Anmälan:
Anmälan och betalning senast 3 juni! Anmäl dig här
Fyll i formuläret och betala in avgiften till Älvsby folkhögskola, bg 757-7802. För att din anmälan ska vara giltig. Målsmans godkännande krävs för de som är under 18 år.
Efter den 4 juni kommer du att få mer information om lägret.

Pris:
3900kr. Det är möjligt att dela upp betalningen på två månader.

Kontakt och mer info:
070-567 40 99
monica.johansson@afhs.nu

Preliminärt program kommer.