Älvsby teaterläger 17-21 juni 2018

Är du född 2002-2005, nyfiken på teater och drama och vill utveckla din fantasi, kreativitet, gestaltningsförmåga, kommunikation och samarbete?
Häng med på vårt teaterläger i sommar!
Anmälan och betalning senast 20 maj! Anmäl dig här

Innehåll
Under lägret blandar vi teaterpass där vi tillsammans skapar en eller flera produktioner, fritidsaktiviteter som lekar, bad och grillkväll med föreläsningar och/eller föreställningar med skådespelare och dramapedagoger från Teater Mila. Lägret avslutas med att vi bjuder in föräldrar och anhöriga.

Om lägerplatsen
Älvsby folkhögskola har goda erfarenheter av att driva lägerverksamheter, vi har arrangerat dansläger i över 25 år och konstkollo i 5 år. Dessutom har vi arrangerat ett flertal idrottsläger och konfirmandläger och kommer i sommar att fortsätta med vårt nystartade teaterläger!
Frukost, lunch, middag och kvällsmat serveras på skolan. Deltagarna bor i fina flerbäddsrum som ligger i anslutning till skolans huvudbyggnad. Lägret är bemannat dygnet runt.

Målgrupp
Alla ungdomar födda 2002-2005 är välkomna att anmäla sig.
Först till kvarn gäller, vi har endast 30 platser.

Anmälan:
Anmälan och betalning senast 20 maj! Anmäl dig här
Fyll i formuläret och betala in avgiften till Älvsby folkhögskola bg 757-7802 för att din anmälan ska vara giltig. Målsmans godkännande krävs.
Efter den 21 maj kommer du att få mer information om lägret.

Pris:
3200kr. Det är möjligt att dela upp betalningen på två månader.

Kontakt och mer info:
070-567 40 99
monica.johansson@afhs.nu

Preliminärt program kommer.