Älvsby teaterläger 4-7 november 2021

Är du född 2004 – 2007, nyfiken på teater och drama och vill utveckla din fantasi, kreativitet, gestaltningsförmåga, kommunikation, samarbete och vill träffa nya kompisar? Häng med på vårt teaterläger!

Innehåll
Älvsby teaterläger erbjuder en trygg ingång till teaterns värld. Under lägret blandar vi teaterpass, dramaövningar och fritidsaktiviteter. Vi kommer att arbeta med berättande och grunderna i teaterimprovisation, öva på vikten av bejakande av sina egna och andras idéer, samarbete och lyssnande. Kvällarna bjuder på fritidsaktiviteter som film, spel och pyssel.

Lägerledare
Charlotte Lindmark – skådespelare och dramapedagog. Glugg produktion.
Eleonor Lundholm – dramapedagog och psykodramatiker – Kultur i centrum.
3 ungdomar från Teater Vilja.

Om lägerplatsen
Älvsby folkhögskola har goda erfarenheter av att driva lägerverksamheter för ungdomar, vi har arrangerat dansläger i över 25 år och konstkollo i 8 år.  Dessutom har vi arrangerat ett flertal idrotts- och konfirmandläger och kommer för fjärde året anordna vårt teaterläger.
Frukost, lunch, middag och kvällsmat serveras i skolans restaurang. Är du i behov av specialkost så är det viktigt att du meddelar det i samband med anmälan. Deltagarna bor i Vandrarhemmet som har nyrenoverade rum med egna toaletter och dusch i korridoren. Vandrarhemmet ligger i anslutning till skolans huvudbyggnad.
Lägret är bemannat med ledare dygnet runt.

Målgrupp
Alla ungdomar födda 2004 – 2007 är välkomna att anmäla sig.
Först till kvarn gäller, vi har endast 17 platser.

Anmälan HÄR
Anmälan senast 10 oktober!
Först till kvarn gäller, vi har begränsat antal platser.

Efter sista anmälningsdag kommer du få mer information om lägret.  

Avgift   
2450 kr. Faktureras efter avslutat läger. I avgiften ingår mat, logi i rum på folkhögskolans internat, olycksfallsförsäkring och material.

Kontakt och mer information:
Älvsby folkhögskola:
monica.johansson@afhs.nu eller ring 070-567 40 99
Eleonor Lundholm: kulturicentrum@gmail.com 

Preliminärt program
Presenteras senare

Lägret finansieras med stöd av: