Möbellinjen Påbyggnadsår

Hem » Kurser » Möbellinjen Påbyggnadsår

Lär dig mer om hållbart återbruk

Här får du lära dig en mängd nya tekniker, hela tiden med fokus på återbruk och hållbarhetstänk. När skolan startades var det med orden "En livets egen skola, en skola där man upptäcker vad det är att vara människa". Känn dig varmt välkommen.

Kursen är en fortsättning på vår grundkurs och kompletterar den med ytterligare fördjupningar inom möbelrenovering. Ett gemensamt inredningsprojekt ingår, ett konstruktions- eller designprojekt ska genomföras. En stor del av kursen ägnas åt eget arbete med renoveringsprojekt. Kursen avslutas varje år med en stor utställning för allmänheten där en del av årets renoveringsprojekt visas och säljs. Kursen präglas genomgående av återvinning och stor hänsyn till miljön.

För att kunna söka Möbellinjens påbyggnadsår måste du ha gått Möbellinjens grundår. 

Array

Malin Nyström

Enhetsledare, lärare möbellinjen
malin.nystrom@alvsbyfolkhogskola.nu
0929-723 25

Studietakt

100%

Plats

Älvsby folkhögskola

ANTAGNINGSVILLKOR

Till ansökan ska bifogas ett personligt brev. Utifrån brevet bedöms den sökandes förkunskaper, möjligheter att tillgodogöra sig utbildningen både praktiskt och teoretiskt och den sökandes mål med utbildningen. Man ska ej vara känslig för damm, dofter och höga ljud.

Kursen genomförs på svenska.

KURSENS LÄNGD

Ett år

SERVICEAVGIFT

Materialavgift 3 000 kr per termin (med reservation för förändringar). Kostnader för egna renoveringsprojekt tillkommer.